E-táska blog

E-táska blog

Kemény vagy puha bőröndöt válasszak? – A puha bőrönd előnyei

2017. augusztus 21. - Etáska

Ahány ember, annyi stílus. Nem mindenki egyforma szempont szerint dönt, amikor bármit is vásárol. Ez így is van rendjén, hiszen ha nem így lenne, mindenki egyforma ruhában, egyforma cuccokkal járna. Neked a kemény, esetleg a puha bőröndök ideálisak? Előző és jelen írásunkat elolvasva Te is megtalálhatod a kérdésre a választ, hiszen a kemény bőröndök alapos elemzése után ez alkalommal a puhább társaikról lesz szó.

22989865_l.jpg

 

A puha bőröndök első nagy előnye, hogy nem vagy szigorú keretek közé szorítva, azaz a csomagod felveszi a tartalmának alakját, ha arra van szükség. Természetes korlátozott mértékben.

Ha összehasonlítjuk őket a kemény bőröndökkel, általában könnyebbek, és ha repülőgépre szállsz, nem kell annyira spórolni a kilókkal. Azt se téveszd szem elől, hogy a cuccodat nem mindig tudod húzni magad után, hiszen olykor lépcsőznöd is kell.

A következő előny, hogy ha az ugyanakkora és ugyanolyan minőségű kemény táskákkal hasonlítjuk őket össze, a puha bőröndök általában olcsóbbak.

De persze nem minden fenékig tejfel, így nem meglepő, hogy nem csupán mellettük, hanem ellenük is érvelhetünk. Az első hátulütőjük, hogy bár vízálló anyagokból készülnek, kevésbé vízállóak, mint a keményebb társaik.

Ha törékeny tárgyakkal utazol, szintén jobban teszed, ha inkább egy keményebb modellt választasz, hiszen a puha táska kevésbé védi meg értékeidet a töréstől.

A puha táskák általában kevésbé elegánsak, szóval ha konferenciára, üzleti utazásra készülsz, válassz inkább kemény bőröndöt!

Mindezek mellet fontos kihangsúlyoznunk, hogy ezen táskák választéka is rendkívül széleskörű. Kínálatunkban sokféle stílusú, praktikus modellt találsz. Látogass el webshopunkba, hogy egymásra találjatok, és hűséges útitársakká váljatok!

Elegáns üzleti utazás? Hétvégi kemping a helyekben? Tengerpart és nyaralás? Neked mire van szükséged? Ha segítségre lenne szükséged, fordulj hozzánk bizalommal!

A bejegyzés trackback címe:

https://etaska.blog.hu/api/trackback/id/tr8012728152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása