E-táska blog

E-táska blog

A tökéletes táska sportoláshoz

Neked van már sporttáskád?

2017. augusztus 09. - Etáska

Manapság egyre több márka ajánl olyan táskákat, amelyekkel stílusosan járhatunk az edzőterembe. A kiegészítők szerelmeseinek egyáltalán nem mindegy, hogy milyen táskát hordanak magukkal, és ez akkor sincs másképp, amikor konditerembe készülnek.

Nem minden sporttáska egyforma, és természetesen mindegyiknek megvan a maga különlegessége. Nagyon fontos, hogy a vásárlás előtt tudd, milyen kritériumoknak kell megfelelnie a számodra ideális modellnek. Ez elengedhetetlen a jó döntésben. A továbbiakban egy kis segítséget nyújtunk.

44512568_l.jpg

Gondolj csak bele, hogy a sporttáskádba bele kell férnie egy csomó dolognak. Az edzőcipődnek, a váltóruhádnak, a samponodnak, tusfürdődnek, törölköződnek, ha úszni is mész, akkor az úszósapkádnak, a szemüvegednek, és a teljesen alap dolgokról, a pénztárcádról, a kulcsaidról és a telefonodról még nem is beszéltünk… így hát könnyű kitalálni, hogy a sporttáskák nagyobbak, mint a hagyományos táskák.

Minél több a zseb, annál jobban el tudod különíteni egymástól az egyes dolgaidat. A zsebek hasznosak!

Az ideális sporttáska strapabíró. Tartsd szem előtt, hogy ezt nem hordod magaddal mindenhova, csak az edzőterembe. Veled utazik az edzőteremig, ahol beteszed a szekrénykédbe, majd átöltözöl, belepakolod a dolgaidat és irány haza. Fontos, hogy a táskának erős szíjai, pántjai legyenek, bírnia kell a bevetést.

Szintén kulcs a kényelem, hiszen ne felejtsd el, hogy nap mint nap cipekedned kell. Az ideális sporttáska pántjai, szíjai nem csak erősek, kényelmesek, hanem állíthatóak is.

Tehát a jó táska nagy, praktikus, kényelmes, de persze a stílus sem utolsó szempont. Széles körű kínálatunkban biztosan Te is megtalálod a számodra ideális táskát sportoláshoz! Eddz stílusosan!

A bejegyzés trackback címe:

https://etaska.blog.hu/api/trackback/id/tr212703795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása