E-táska blog

E-táska blog

Giudi - stílusos, divatos üzletembereknek

2017. október 27. - Etaska.hu

giudi9.jpg

Giudi: a márka, amelynek minden terméke tradicionális olasz technológiával készül, vegyi anyagok felhasználása nélkül, valódi cserzett bőrből.

 

Egy üzletembernek fontos a megjelenés. Az utazások, tárgyalások lényeges eleme az öltözködés és az olyan kiegészítők megválasztása, mint a táska és pénztárca. Ezek beszerzése néha nem is olyan könnyű feladat, hiszen több szempontnak is meg kell felelniük ezeknek a kellékeknek. 

Fontos a praktikum, a minőség, és a férfiaknál sem elhanyagolható a trendek követése.  A Giudi termékek között a klasszikus stílus mellett megtalálhatóak a legújabb divatú táskák. A www.etaska.hu kínálatában találjuk meg ezt a sötétkék üzleti táskát. Igazán elegánsnak érezheti magát az az Úriember, aki egy ilyen Giudi táskát hord magával, hiszen egy ilyen nívós darab biztosan elismerő pillantásokat vonz magával. 

Aki igazán ad magára, az a kiegészítőket sem hanyagolja el. Nem elég csupán a cipőkre és öltönyökre fókuszálni. Ugyanolyan fontos a táska és pénztárca tökéletes megválasztása is. 

giudi25.jpg

A mai divat már nem a vállon átvetős postástáskákról szól, sokkal inkább a kézben hordozott irat-, akta-, üzleti táskák kerültek előtérbe. A Giudi táskákban megvan az elegancia, a vagányság, az anyagok kiváló minősége. 

Ne ragadjunk le a klasszikus aktatáskáknál. Aki szereti a nívót, az igényességet, bátran válasszon a Giudi táskát közül. 

giudi13_0.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://etaska.blog.hu/api/trackback/id/tr10013103154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása