E-táska blog

E-táska blog

Stílusos irat – és aktatáskák nőknek és férfiaknak

2017. október 20. - Etaska.hu

 

 Irat - vagy aktatáska? 

240_f_79427734_tdyzgvscvuozj0u6ulngwxzapfhme5vn.jpg

Az irattáska a legtöbb esetben laposabb és téglalap alakú. Mint a megnevezése is mutatja, az a funkciója, hogy az A/4-es iratok kényelmesen, gyűrődés nélkül férjenek el benne. Különböző színekben elérhetőek, így nők és férfiak is egyaránt megtalálják a hozzájuk leginkább illő színt. Az irattáska általában cipzáros

 240_f_66857289_qalezskvd3yvd0oetpyguou9ps708woo.jpg

Az  aktatáska belső tere általában több részből áll. Fontos figyelembe venni, hogy a belehelyezett iratok és egyéb tárgyak ne sérüljenek. Zárása lehet csattal, kulcsos zárral vagy számzárral. Általában bőrből, műbőrből vagy rostbőrből készülnek. Ezek egyfajta eleganciát, stílust mutatnak viselőjéről. 

Mit érdemes tudni a rostbőrről? Újrahasznosított bőr, egyéb anyagokkal kombinálva. Szoktuk kevert bőrnek is nevezni. Azokat a valódi bőr darabokat szedik rostjukra, amiket már nem használnak fel a gyártás során, s ezeket műbőrrel keverik-, majd préselik össze. Kellemes tapintású, és igencsak sokáig bírják a mindennapi használatot is. 

Ha sikerül megtalálni a legideálisabb választást, kitűnő társa lesz az üzleti életben.

A bejegyzés trackback címe:

https://etaska.blog.hu/api/trackback/id/tr8613024438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása