E-táska blog

E-táska blog

Megérkeztek az idei év sláger színei

2017. szeptember 08. - Etaska.hu

A divattervezőknek köszönhetően kialakult a 2017-es év őszi-téli színskálája. 

 240_f_69484488_qsrbiszkcypcjduyfpnsermnhs2hpkuv.jpg

Nézzük meg őket közelebbről!

Az idei év divatja kedvez azoknak, akiknek munkájuk megköveteli az elegánsabb öltözködést, vagy csak szeretnek nőiesebben megjelenni a hétköznapokon. De a sportosabb öltözéket kedvelőknek sem kell kétségbe esni, hiszen a nagy táskaválaszték lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a hozzá leginkább illő kiegészítőt

Mely színek hódítanak idén ősszel? 

Még most sem ment ki a divatból a vörös és árnyalatai. Üzletasszonyok számára megfelelő választás lehet ez a gyönyörű üzleti táska. De a hétköznapokban nagyszerű kiegészítő lehet ez a kellemes bordó színű válltáska is. 

De a színpalettán megtalálható a narancsvörös árnyalat, mely megnyugtató lehet a hűvösebb, esősebb őszi napokon. 

A természet színeiből visszaköszön a khaki egyik árnyalata, az olívazöld. Vagány viselet lehet a hétköznapokon az olíva színű vagy ez a sötétzöld női táska

De  a visszafogottabb színek kedvelőinek is van egy jó hírünk. Divatban maradt a megunhatatlan szürke. Ehhez a színhez idén az egyik legjobb kombináció, a flitter. 

 Reméljük mindenki megtalálja a hozzá leginkább illő stílust és színt! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://etaska.blog.hu/api/trackback/id/tr2212796002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása