E-táska blog

E-táska blog

Így vigyázz bőrből készült táskádra!

Hosszabbítsd meg kedvenc bőr kiegészítőd élettartamát!

2017. augusztus 14. - Etáska

Végre, megvan! Hosszú idők spórolása meghozta gyümölcsét. Végre a kezedben tarthatod a táskát, amelyről annyit álmodoztál. Egy gyönyörű, bőrből készült darab, mellyel már-már elválaszthatatlanok vagytok.

16844904_l.jpg

Eddig minden rendben, de a kérdés az, tudod-e, hogyan kell rá vigyáznod. Tudod, hogyan és mivel tisztíthatod, ha esetleg bepiszkolódna? Hogy mennyire vigyázol táskádra, meg fog látszani rajta. Egy kis odafigyeléssel sokat tehetsz kedvenc darabodért, és tovább élvezheted társaságát.

Ugye a te célod is megőrizni tökéletes állapotában? De térjünk a tárgyra! A továbbiakban néhány jó tanáccsal segítünk vigyázni táskádra.

  1. Amikor elteszed, csomagold be! A minőségi darabokhoz jár is egy olyan ruha anyagú táska, amelyben tárolhatod azokat a modelleket, amelyeket épp nem használod. Ha ilyet mégsem kaptál volna, készíts egyet!
  2. Ha előre tudod, hogy egy táskát hosszú ideig nem fogsz elővenni, tömd ki, nehogy eldeformálódjon. Fontos, hogy ne újságpapírt, hanem mondjuk sütőpapírt tegyél bele. A nyomtatott sajtó nyomot hagyhat a belsejében.
  3. Sose tedd ki táskádat közvetlen napfénynek, hiszen a Nap kiszívhatja a színét. Száraz, hűvös helyen tárold, amikor nem használod!
  4. Ne halmozd táskáidat egymás hegyére-hátára! Úgy tedd el őket, hogy megőrizzék formájukat!
  5. A legjobb, ha semmiféle vegyszert nem használsz táskád tisztítására. Törölgesd száraz pamutruhával!
  6. Ha esik, vagy ha a kiegészítődet nedvesség éri, semmiképpen ne használj szárítót! Ehelyett fogj egy száraz ruhadarabot, és azzal törölgesd!
  7. Ha már a folyadékoknál tartunk, különösen vigyázz az alkohollal! Akár parfümről, akár egy italról beszélünk, biztosan nyomot fog rajta hagyni.
  8. Amennyiben a bőr veszíteni puhaságából, kifejezetten bőrápolásra készült, szilikonmentes termék alkalmazását javasoljuk.
  9. A bőr hidratálása is rendkívül fontos, évente minimum egyszer. Erre is léteznek speciális termékek, de sokan a klasszikus NIVEA krémet ajánlják.
  10. Ha sminkkészletedet magadnál hordod, azt javasoljuk, hogy tedd neszeszerbe!
  11. Figyelj oda arra is, hogy ne tömd ki nagyon a táskádat, és ne pakolj bele sok felesleges dolgot! Ne legyen túl nehéz!

Minőségi táskára van szükséged? Nézz körül webshopunkban, és találjatok egymásra!

A bejegyzés trackback címe:

https://etaska.blog.hu/api/trackback/id/tr412703817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása