E-táska blog

E-táska blog

Gabol - a legkisebb táskától a legnagyobb bőröndig

2017. november 03. - Etaska.hu

A Gabol márka eredete egészen 1965-ig nyúlik vissza, amikor egy kis családi műhelyben elkezdődött a bőrtermékek gyártása. Az évek múltak, és a kis családi vállalkozás ígéretes kézműves műhellyé vált. A termelés folyamatosan növekedett. 1983-ban az új generáció átalakította egy nagy iparággá.

 240_f_102673369_0kzsnhkjchqnh4xrxb8xypfq5kwtll1b.jpg

A valenciai cég bőröndök, kézitáskák, pénztárcák és hátizsákok tervezésével, gyártásával foglalkozik. Elkötelezte magát a minőségi termékek mellett, melynek formatervezése a mai korhoz igazodik.  A tervezési részlegben különböző korú és profilú tervezők azon dolgoznak nap mint nap, hogy új és érdekes ötleteket hozzanak létre termékeikre, mindig összhangban a trendekkel és persze figyelembe véve a vásárlók igényeit.

Ez a női válltáska mediterrán szellemiségben készült. A mediterrán hangulatra jellemző frissesség jól érezhető benne. Tovább tükröződik ez a stílus a virágnyomaton valamint a színhasználatban ebben a női táskában 

Ha utazásra kerül sor, akkor is rendelkezésünkre áll a megfelelő útitárs, mint például ez a kabinbőrönd

vagy ez a gurulós utazótáska. Kerekének gyártásakor figyeltek a bőrönd húzásakor keletkező zajszintre.

De ha csak egy rövidebb utazásra kell készülnünk, akkor ez a táska megfelelő hozzá. 

A mai világban amikor már nagyon sok ember használ tabletet, laptopot, akkor elengedhetetlen, hogy legyen egy olyan táskája amibe ezek a kütyük elférnek. Teljesen mindegy, hogy férfi vagy nő az illető, a Gabol termékei közül mindenki talál magának megfelelő stílusú és méretű laptoptáskát.

Környezetbarát termékek környezetbarát előállítása. 

A bejegyzés trackback címe:

https://etaska.blog.hu/api/trackback/id/tr1013120314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása