E-táska blog

E-táska blog

Az imádott Reisenthel

2017. szeptember 01. - Etaska.hu

Hallottál már a Reisenthel termékekről?

A Németországban megálmodott márka termékei bizony-bizony már 52 országban vannak jelen, exkluzivitása miatt viszont csak a legjobb üzletekben bukkanhatunk rájuk.

1971 óta örvend osztatlan sikernek a családi vállalkozás, ugyanis ekkor alapította meg cégét Peter Reisenthel. reisenthel_special-edition_flower_01.jpg

Minden korosztály megtalálja a számára megfelelő táskát, legyen szó sportolásról, utazásról, bevásárlásról, ajándékozásról. Rengetegféle táskát, neszeszert, bevásárló táskákat, kosarakat forgalmaznak, melyek mind mind egyedülállóak, divatosak, igényesek, praktikusak. 

Bevásárlókosarai számos formatervezési díjat nyertek már el, köszönhetően egyedi fém keretének, színvilágának, mintázatának. Ezek a kosarak mindenkor igényes és nőies megjelenést nyújtanak használóinak. 

ram_kosar_1.jpg

reisenthel-carrybag-pottyos-fekete-unisex-bevasarlokosar.jpg

Ezek a kosarak segítik könnyebbé tenni a bevásárlást, minden háziasszony megérdemelne egyet :) 

Mi magunk is forgalmazzuk a Reisenthel termékeket, a visszajelzések pedig mindig pozitívak. 

Kínálatunkban rengeteg piperetáskát is talál: neszeszer 

kozmetikai táska

Kérjen karácsonyra, névnapjára stb egy Reisenthel táskát, megérdemli! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://etaska.blog.hu/api/trackback/id/tr4512790046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása