E-táska blog

E-táska blog

Kemény vagy puha bőröndöt válasszak? – A kemény bőrönd előnyei

2017. augusztus 17. - Etáska

Biztosan Te is tisztában vagy azzal, hogy ha utazást tervezel, kétféle bőrönd közül választhatsz. Ott vannak a kemény és a puha bőröndök. A különbség a rugalmasságban rejlik. Persze mindegyik fajtának megvannak a maga előnyei és hátrányai. Az utazás során az egyik legfontosabb szempont a kényelem, ezért döntöttünk úgy, hogy alaposan bemutatjuk a puha és a kemény bőröndöket is. Jelen írásunkban ez utóbbiakról lesz szó.

 

56102111_l.jpg

 

Sokan úgy vélekednek, hogy a keményebb bőröndök jobban bírják az utazások megpróbáltatásait, azonban ez nem teljesen igaz. Egy rugalmas, puhább, minőségi anyagokból készült táska is lehet annyira, esetleg még strapabíróbb, mint egy kemény. Jelen írásunkban a kemény bőröndök előnyeit és hátrányait ismertetjük, hogy az ízlésednek megfelelő döntést hozz.

A keményebb modellek nagyobb védelmet nyújtanak a törékeny tárgyak számára. Ha gyakran hordasz magadnál ilyeneket, ez a neked való.

A kemény bőröndök jobban ellenállnak az időjárás viszontagságainak, így például az esőnek, bár az is igaz, hogy a puhább modelleket vízlepergető anyagokból készítik.

Bár általában nehezebbek, ez pedig pont egy ellenérv lenne, egyre több könnyű, ugyanakkor kemény bőrönd jelenik meg a piacon.

Még egy érv a kemény termékek mellett, hogy általában elegánsabbak, de a döntés előtt az eddig felsorolt érvek mellett van még néhány fontos szempont, amit figyelembe kell venned.

Mivel a keményebb utazótáskák gyakran fényes anyagból, kemény műanyagból készülnek, jobban meglátszik rajtuk az utazás, így például idővel egyre több karcolást gyűjthetsz össze.

Ezek a modellek nem veszik fel a tartalmuk formáját, így előfordulhat, hogy a pakolás, elrendezés egy kis időbe telik majd.

Az utolsó észrevételünk a kemény modellekkel kapcsolatban, hogy általában nem tartoznak a legolcsóbb táskák közé.

Hozzád a keményebb, esetleg a puhább utazótáskák illenek? Nézz körül kínálatunkban!

A bejegyzés trackback címe:

https://etaska.blog.hu/api/trackback/id/tr1912728148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása