E-táska blog

E-táska blog

Poggyász gondok

2017. szeptember 29. - Etaska.hu

Kétféle ember létezik: aki már utazott repülőn és aki még nem. Aki igen, azért idegeskedik indulás előtt, mert tudja mivel jár, aki pedig nem, ő azért, mert nem tudja mire számítson.

Gyakran rohannak be hozzánk táskaboltunkba aggodalmaskodva, hogy másnap elutazik és még azt sem tudja mekkora poggyászt vihet majd magával fel a gépre. Azt tanácsolom, utazás előtt mindenképpen tájékozódjon az adott légitársaság honlapján és ne fejvesztve, kapkodva kezdjünk bőrönd után rohanni.

54552652_l.jpg

A Wizz Air például 2017. október 29-ig kisméretű kézipoggyászként engedélyezett mérete: 42 x 32 x 25 cm. pl ezek az akciós gurulós kis bőröndök. De vannak olyanok is, melyek nem gurulnak, pl A samsonitenak van egy szuper 3 funkciós táskája: íme! Október 29. után pedig már az 55 x 40 x 23 cm-es kézipoggyászokat engedi majd magunkkal felvinni az utastérbe. Íme egy ilyen bőrönd is. 

etaska00003842.JPG

Külön oda kell figyelni és tisztában kell lennünk olyan dolgokkal is, hogy mit tartalmazhatnak az adott poggyászok, mit érdemes elcsomagolnunk a feladott bőröndbe és mit tegyünk inkább a kisméretű kézipoggyászunkba. Pl folyadékot csak ilyen kis flakonokban vihetünk fel, mint ez az Benzi. Vagy ez a Samsonite.

Ha szánunk egy kis időt a felkészülésre, biztos vagyok benne, hogy megszerethető a légi utazás, és stresszmentesen indulhatunk útnak. 

43023012_l.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://etaska.blog.hu/api/trackback/id/tr8412898288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása