E-táska blog

E-táska blog

Egy stílus megálmodója, Pierre Cardin

2017. november 17. - Etaska.hu

A Pierre Cardin márkanév valószínűleg az Ön számára sem ismeretlen. De nézzük meg honnan indult. Olaszországban született, de elég fiatalon Franciaországba költözött. Borkereskedő családból származik, de Franciaországban mégis rajzolóként kezdte egy neves divatháznál. Nemsokkal később Diornál dolgozott, akinek a női kollekciójába tervezett szoknyákat. Üzletszervezése is kiemelkedő volt. Ő volt az első, aki márkanévként használta saját nevét. Elmozdult a divat közvetlen területéről, tervezői palettája igen széles. Viseli a nevét karóra, lakberendezési tárgy, porcelán, de még elektromos cikk is. De maradjunk az őt oly híressé tévő divatnál.

240_f_46594969_ddzukjgftkv0jdmg7676blspqlgokf1n.jpg

Szerencsére a tervezésénél gondolt mindkét nemre, és mindenfajta ruhára, illetve kiegészítőre. Nézzük is meg, hogy a méltán híres termékeiből mi az ami üzletünkben / webáruházunkban megtalálható. 

 Először nézzük meg ezt az esernyőt, mely nőknek és férfiaknak is ideális választás lehet.

A női pénztárcák tervezésénél ügyeltek arra, hogy minél jobban lehessen kihasználni a nagyobb pénztárcák előnyeit kialakításuknak köszönhetően. Így van lehetőség ennél a pénztárcánál egy cipzárral elzárni mindent. Van elegendő kártyatartója, és a papírpénzt is több rekeszben lehet tartani. És több kellemes, nem hétköznapi színekben kapható. 

240_f_69481263_dncohmfhrz5y290itua3heqfje7hrh2u.jpg

A férfi pénztárcák azt az igényt is kielégítik, hogy ne legyen túl nagy, de azért kártyák is férjenek bele. Ennek teljesen megfelel ez a pénztárca, mely kellemes színösszeállítással rendelkezik. 

Férfiak előszeretettel viselik az ő nevével jelzett öveket. Ami nem csoda, hisz egyfajta elegancia árad ezekből az övekből. 

240_f_179869019_7gebu0sulc3es6uqo9hf1ohpryhnyo8v.jpg

 Táskáiból is akad bőven választék.Kialakításuknál minden esetben szem előtt van tartva a praktikusság, kényelem és a küllem is. Mindkét nem ízléses táskákból válogathat. Férfiaknál mindennapos használatban divat az oldaltáska

Nők és férfiak egyaránt megtalálják a Pierre Cardin termékek közül a legmegfelelőbbet a több mint ezer darabos kínálatunkból. 

A bejegyzés trackback címe:

https://etaska.blog.hu/api/trackback/id/tr9513278521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása