E-táska blog

E-táska blog

Tippek az utazáshoz - Így pakolj be a neszesszeredbe néhány napra

2017. augusztus 07. - Etáska

Talán Te is azok közé tartozol, akik listát vezetnek arról, hogy mit pakoljanak be egy utazáshoz. Egy általános lista mindig jól jön, hiszen ha azt indulás előtt átfutod még egyszer, biztosan semmit nem felejtesz otthon. „Otthon felejtettem a fogkefémet.” Jellemző mondat.

14507241_l.jpg

 

Egyre gyakrabban utazunk el csupán néhány napra, hiszen ott vannak a hosszúhétvégék, és szívesen ismerkedünk a világ különböző kultúráival. De ezek a kiruccanások nem mindig jelentenek feltétlenül szórakozást, néha munkaügyben kell elutaznunk. Akárhogy is, a neszeszeredet magaddal kell vinned.

Milyen legyen a neszesszer?

Az első dolgunk a neszesszer stílusának kiválasztása. A férfiak esetében a helyzet mindig egyszerűbb egy kicsit, hiszen általánosságban nem olyan válogatósak, mint a hölgyek.

Ha nem a dizájnt, hanem a praktikusságot nézed, akkor a legjobb az áttetsző neszesszer, hiszen ránézel, megforgatod, és látod, mi mindent viszel benne. Ha valamit nem találsz, nem kell kipakolnod belőle, hogy átkutasd.

Ha repülőgéppel utazol, akkor szintén előnyt jelent az átlátszó neszesszer, hiszen az ellenőrzések során gyakran kérik, hogy a folyadékokat tartalmazó tubusokat, üvegcséket tegyük áttetsző táskába, hogy a gép könnyen átvizsgálhassa a cuccainkat.

Tehát ha szeretnéd felgyorsítani a hosszadalmas és unalmas reptéri ellenőrzéseket, válassz áttetsző neszesszert!

Ha repülőgéppel utazol, szintén nagyon fontos szem előtt tartanod, hogy 100 ml-esnél nagyobb üvegcsét nem vihetsz magaddal. Ugyanakkor annak nem szabtak határt, hogy hány 100 ml-es tubus lehet nálad.

Természetesen a tusfürdőket, samponokat, fogkrémeket és egyéb tisztálkodási szereket gyártó cég is alkalmazkodik a szabályhoz, és manapság szinte mindenből vásárolhatsz ekkora kiszerelésben termékeket. Így mindenből pont annyit vihetsz magaddal, amennyit szeretnél.

Szintén utánanézhetsz az utazás előtt, hogy a szállásodon nem biztosítanak-e tisztálkodási szereket, mert ha igen, számos dolgot nem is kell a neszesszeredbe pakolnod.

Tusfürdő, fogkefe, fogkrém, sampon, a hölgyeknek sminkes termékek, dezodor a neszesszerbe és indulás!

A bejegyzés trackback címe:

https://etaska.blog.hu/api/trackback/id/tr9712672417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása