E-táska blog

E-táska blog

A részletekre - avagy a táskáikra figyelő nők kulisszatitkai

2017. július 17. - Etáska

Ki merem jelenteni, hogy ha Audrey Hepburn és Carrie Bradshow egyszer egy kávézóban összefutna, abból tökéletes összhang kerekedne.Bár egymástól merőben különböző személyiségek, egy valami azonban közös bennük: ikonikus nőiességet sugároznak.A kifogástalan megjelenés titka a kiegészítőkben rejlik. Ugyanúgy emlékszünk még Audrey klasszikus kis feketéjére és az ahhoz tartozó láncpántos neszeszerre, mint ahogy Carrie meghökkentő balettruháját és feltűnő csodatáskáit sem feledjük soha.

47708608_l.jpg

 

Nőként tudjuk, hogy soha nem lehet elég táska a tarsolyunkban, ja nem:  gardróbunkban.

Mert másra van szükségünk egy színházi megjelenéskor, amikor a borítéktáskát vesszük elő, de ha kirándulni megyünk nem sok hasznát vesszük a miniatűr darabnak.

Vásárláskor, strandon, buliban, hétköznap.... ha kosztümben vagyunk, vagy szakadt farmerban... ha kirobbanóan jó kedvünk van, vagy hétfő reggel esett az eső... és egyébként is: Nők vagyunk!

 

Álljon itt a teljesség igénye nélkül a nélkülözhetetlenek listája:

 

A klasszikusan elegáns

A vállra vehető változaton kívül célszerű beszereznünk belőle egy kézben tartható darabot is, melyben csak a legszükségesebb kellékeinket visszük magunkkal. Smink, telefon, iratok. A party-k, fogadások elmaradhatatlan kelléke.

Ha feketére esik a választásunk, bármelyik ruhánk kedvelni fogja.

 

A mindent elnyelő hétköznapi óriás

Amikor ébredés utáni rohanunk a munkahelyre, ügyintézni, vásárolni... akkor szükségünk van egy intelligens mérettel rendelkező társra, amiből bármit előhúzhatunk napközben.

Ebből aztán sosem elég, mert a hétköznapokból van a legtöbb..

 

A sportos

Ha edzeni indulunk, túrázunk, strandra, vagy kerti grillezésre megyünk, akkor jól jön majd egy hátizsák, ami nem akadályoz bennünket a mozgásban.

 

Útitárs

A hosszabb utak, nyaralások számunkra egy kisebb költözést jelentenek, ezért az utazóbőröndünk kiválasztása a legnehezebb feladat. Szerencsére ma már számtalan méret közül választhatunk, a görgőkkel ellátott darabokkal pedig bátran világot láthatunk.

 

Legyen akár klasszikus, bohém, egyszínű, mintás, kicsi, vagy nagy: a stílusát tekintve harmonizáljon öltözékünkkel és személyiségünkkel egyaránt.

Ha erre figyelünk, máris közelebb kerülünk majd a fent említett példaképek magával ragadó megjelenéséhez.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://etaska.blog.hu/api/trackback/id/tr2312659071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása