E-táska blog

E-táska blog

A hölgyek táskaválasztásáról – Fontos a szín és a méret?

2017. július 14. - Etáska

Melyik a hölgyek kedvenc kiegészítője? Ez elég nehéz kérdés, hiszen a nők számára minden kiegészítőnek kiemelt jelentősége van. Ez persze attól is függ, hogy milyen rendezvényről, buliról, alkalomról van szó.

54871883_l.jpg

Minden nőnek megvan a saját öltözködési stílusa, olyan ruhákat és kiegészítőket vásárol, amelyekben és amelyekkel jól érzi magát. Természetesen ebben a divat és az esemény is meghatározó. A kiegészítők segítenek jobban kifejezni a viselőjük személyiségét, segítenek különlegesebbé tenni az öltözet összhatását.

Sokak szerint a táska az egyik legfontosabb és legkifejezőbb kiegészítő, hiszen hűen képes sugallni azt, amit a tulajdonosa hangsúlyozni szeretne. A táska kommunikálhatja a munkahelyi státuszt, és a személyiséget is.

Itt nem a márkák és az árak beszélnek, hanem például a stílus, a szín és a dizájn. Egyesek fő szempontja az, hogy mindent el tudjanak rakni, másoknak a minimalista stílus és a megjelenés fontosabb, mint az, hogy kényelmesen magukkal vihessenek bármit.

Fontos a táska mérete?

Természetesen fontos. Sok hölgy elköveti azt a hibát, hogy túlságosan nagy táskát választ magának. Egy 160 cm-nél alacsonyabb hölgyön furcsán hat egy viszonylag nagy táska. Megtöri a harmóniát és az eleganciát.

Hasonló a helyzet, amikor egy magas nőn kis táskát látunk. Úgy érezzük, itt valami nem stimmel. A divattanácsadók éppen ezért az alacsonyabb hölgyeknek kisebb, míg a magasabbaknak közepes, esetleg nagy méretű táskát ajánlanak.

A színnek is megvan a jelentősége. A szakemberek gyakran hangsúlyozzák, hogy a sötétebb bőrszínhez jobban megy a világosabb, míg a fehér bőrű nőknek jobban állnak a sötétebb színek.

Táskát vásárolnál? A lehető legjobb helyen jársz! Nézz körül webshopunkban, melynek széles körű kínálatában minden korosztály megtalálja a számára ideális táskát! Ha kérdésed merülne fel, hívd telefonos ügyfélszolgálatunkat. Készséggel állunk rendelkezésedre.

A bejegyzés trackback címe:

https://etaska.blog.hu/api/trackback/id/tr1112656903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása