E-táska blog

E-táska blog

Így válassz neszesszert – A neszesszerválasztás csínja-bínja

2017. augusztus 03. - Etáska

Talán egyesek felvonják a szemöldöküket bejegyzésünk címét látva, pedig egy jó neszesszer kulcsfontosságú szerepet tölt be az utazás során. Fontos mindig tudni, mit hol találunk. Egy jó elrendezésű neszesszer bizony jelentősen megkönnyíti a dolgunkat. Van, hogy az ember később veszi észre, hogy nincs elegendő helye, és végül a fogkefe mellé kerül a szemceruza.

12863805_l.jpg

 

A tökéletes neszesszer

Éppen utazást tervezel, ahová mindenféle tisztálkodási eszközt magaddal kell vinned, de észreveszed, hogy a neszesszered nem alkalmas a kiruccanásra? Nem fér bele minden? Rossz az elrendezése? Bár furcsán hangozhat, de a jó neszesszer igenis, aranyat ér.

De milyen a tökéletes modell?

Számos kritériumnak kell megfelelnie. A két legfontosabb dolog az, hogy elegendő hely legyen benne, és a kis zsebecskéket jól osszák el a tervezők. Fontos, hogy a fogkefének, a különféle arckrémeknek külön helyük, külön zsebük legyen benne.

Kis részletek, amik sokat változtatnak

A neszesszer esetében is a részletekben rejlik a titok. Ha a neszesszer kis tükörrel felszerelt, amiben olyan helyzetekben is láthatod magad, amikor nincs a közelben tükör, bizony hatalmas előny. Az apró vattatartó zsebecskék is jó szolgálatot tesznek.

Bizony a kis tisztasági csomagokat annyira természetesnek vesszük, hogy sokszor bele sem gondolunk, hogy egy aprócska változtatás mennyire sokat számít. Olyan ez egy kicsit, mint amikor a vízszolgáltató felfüggeszti szolgáltatását. Ekkor vesszük észre annak a víznek a fontosságát, amelyik a csapból folyik.

Széles választékunkban biztosan megtalálod azt, amit keresel. Etaska.hu webshopunkban különféle szűrőket állíthatsz be. Kereshetsz valódi bőr, vászon anyagú terméket, S méretet, esetleg Wizzair méretet, de szín alapján is szűrhetsz.

Egyes termékeket ingyenesen kiszállítjuk, vannak olyanok, amelyek 24 órán belül megérkeznek otthonodba, és akciós neszesszereket is találsz.

Telefonos ügyfélszolgálatunk hétköznapokon 08:30 és 17:00 óra között megválaszolja kérdéseidet. Fordulj hozzánk bizalommal!

A bejegyzés trackback címe:

https://etaska.blog.hu/api/trackback/id/tr1612672411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása