E-táska blog

E-táska blog

A jó esernyőválasztás titkai – Minden, amit tudnod kell a jó döntéshez

2017. július 31. - Etáska

Nyár van, így igaz. Na de felkészültél minden szó szerinti eshetőségre? És ha esik? Ha jön egy nyári zápor? Ugye nem tetted el nagyon mélyre az esernyődet? Az is lehet, hogy nincs is esernyőd. De ha van is, milyen? Szeretnéd tudni, mi alapján válassz?

40513355_l.jpg

  1. Milyenek legyenek a bordák?

A legjobb, ha szénszálasak, hiszen jobban ellenállnak a szélnek. És minél több borda, annál jobb? Ha az esernyőnek csupán 8 bordája van, de azok jó minőségűek, tökéletes. A férfiak számára készült esernyő bordáinak minimum 60 cm hosszúaknak, míg a női esernyők bordáinak minimum 50 cm-eseknek kell lenniük.

  1. Milyen legyen a szövet?

Fontos, hogy az esernyő ne engedje át a vizet, hanem lepergesse. A szintetikus anyagot általában olyan kezelésnek vetik alá, melynek következtében a víz lepereg róla.

  1. Nagy esernyő, esetleg kicsi, összecsukható?

A nagy esernyők általában nagyobb erővel tartanak, mint az összecsukhatók. Minél több helyen lehet összecsukni, annál valószínűbb, hogy a szél kifordítja.

  1. Milyen legyen a fogantyú?

Az esernyő fogantyúja lehet polisztirol, vagy erős fa. A jó minőségű anyag biztosítja, hogy a fogantyú ne mozogjon, így megtarthassa az összekötő szerepét az ernyő és használója között.

  1. Garancia?

Ideális esetben az esernyőre van gyári minőséggarancia.

  1. Biztonsági intézkedések?

Ha az esernyő gyermekeknek készült, bizonyosodj meg róla, hogy a bordák végeit műanyaggal bevonták, hogy a kicsik ne sérüljenek meg!

  1. Biztosan működik?

Mielőtt még kilépnél a boltból, nyisd ki, majd csukd be az esernyőt, hogy lásd, valóban minden zökkenőmentesen megy-e. Még egy tipp: ha a fény felé tartod, azonnal látod az esetleges hibáit.

  1. Te vigyázol az esernyőkre?

Hagyd kinyitva, míg szárad, majd ha megszáradt, figyelj arra, hogy egyenletesen csukd össze!

Gyakran hallani, hogy az olcsó néha drága mulatság. Ahelyett, hogy minden esős napon vásárolnál egy kis 500 Ft-os esernyőt, fektess be egy minőségi termékbe.

Nézz körül etaska.hu oldalunkon, és válogass jó minőségű esernyőink közül! Ha segítségre van szükséged, fordulj hozzánk bizalommal!

A bejegyzés trackback címe:

https://etaska.blog.hu/api/trackback/id/tr1912672409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása