E-táska blog

E-táska blog

Ezért használj szemtakarót alváshoz – 7 érv a szemtakaró használata mellett

2017. július 27. - Etáska

Sokan nem használnak szemtakarót. Ennek többféle oka lehet. Az egyik, hogy nincs rá szükségük, a másik, hogy nincsenek hozzászokva, sosem próbálták és eszükbe sem jut. De kinek van rá szüksége? Mikor segíthet? Miért kellene neked is elkezdened használni (ha még nem kezdted el)?

43082521_l.jpg

Amikor az ember nem tud kellően sötét környezetben aludni, a szemtakaró bizony jó szolgálatot tesz. És milyen előnyökkel jár még? A továbbiakban 7 érvet sorolunk fel a szemtakaró használata mellett.

 

  1. Ha a szobád nem teljesen sötét, segít, hiszen a fény nem zavarja a szemedet. Bosszantó lehet, ha az utcai lámpa, esetleg a Hold az arcodba világít alvás közben.
  2. A szemtakaró segít ellazulni, hiszen nem kapsz vizuális ingereket.
  3. Ha a párod korábban kel mint Te, esetleg később kerül ágyba, szintén érdemes szemtakarót használnod, hiszen így nem fog zavarni, amikor felkapcsolja a szobában a villanyt.
  4. Segít, hogy jobban aludj, hiszen a szemedet nem éri közvetlen fény.
  5. Ha párod szereti éjszakánként nézni a tévét, esetleg a tévé előtt alszik el, és zavar a készülék fénye, használj szemtakarót!
  6. Ha éjszaka dolgozol, nappal pedig alszol, szintén jó szolgálatot tehet.
  7. Mindezek mellett néhány összekapást is megspórolsz pároddal, hiszen ha szemtakarót használsz, már egyáltalán nem fog zavarni, ha tévézik, esetleg felkapcsolja a villanyt.

 

Kínálatunkban megtalálod a Samsonite Utazási kiegészítőjét, a szemtakarót és a füldugót. A termékeket vásárlóink ötcsillagosra értékeltek. Ha Te is megrendeled, 24 órán belül már nálad is van.

Bizony olykor egy utazópárna is nagyon jól jön. Te hányszor ébredtél fel úgy, hogy a kényelmetlen pozíció miatt fájt a nyakad? A Samsonite szemtakaró mellé akár utazópárnát is választhatsz.

Nézz körül webshopunkban! Készséggel állunk rendelkezésedre.

A bejegyzés trackback címe:

https://etaska.blog.hu/api/trackback/id/tr2412672391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása