E-táska blog

E-táska blog

Tökéletes vízparti megjelenés, elő a strandtáskákkal

2017. július 12. - Etáska

A szikrázó napsütés végre tökéletes strandidővel ajándékoz meg bennünket, remélem mindenki felkészült már az idei bikiniszezonra.

Ha nem: mutatunk az idei táskatrendek közül egy párat, hogy az outfited a vízparton is menő legyen!

 40366924_l.jpg

A strandtáska esetében különösen fontos, hogy praktikus méretű és elrendezésű legyen.

Szükségünk lesz az önfeledt napozás alapvető kellékeire: törölköző, könyv, naptej, papucs... ezt mind-mind magunkkal kell vinnünk.

Persze elvárás, hogy trendi kiegészítőként szolgálja a megjelenésünket, de választékban szerencsére nincs hiány, az idei menő darabok között mindenki talál majd abszolút kedvencet.

 

Az idén is hódít a bohókás stílus, igazán kedvelt darabok a szikrázó színekben pompázó  virágmintásak. Ha a bikinid, strandruhád egyszerűbb is, ez garantáltan vidámmá varázsolja a külsőd.

 

Ha nem szeretnél színkavalkádot, neked találták ki a szolíd csíkosokat.

Irány a fedélzet!  

A klasszikus matrózcsíkos megoldás ideális választás. Kombináld bármilyen viselettel, igazán izgalmas megoldások születhetnek.

  

A hatás olyan lesz, mintha egy papagáj rebbent volna a válladra... igazi trópusi hangulatot varázsol köréd, ha ezt a kék-zöld-narancs színorgiát viszed magaddal!

Már csak egy kókuszos koktél hiányzik a kezedből, és üde színfolt leszel vele a tömegben.

Ha a fürdőruhád színe miatt aggódnál, csak válaszd ki a táskád színeinek bármelyikét, és a mintáján ne törd a fejed... legyen szigorúan egyszínű!

 

Bármelyikre essen a választásunk, fordítsunk kellő figyelmet arra, hogy a kiszemelttel harmonikus összhangban legyen a topánunk is!

Végül... Egy hatalmas karimájú szalmakalap amellett, hogy megóv bennünket a napszúrástól, méltó kiegészítője lehet nyárias megjelenésünknek.

Egy-egy világos elem könnyed eleganciát sugároz viselőjének, a hatás így lesz rikkancs helyett örömtelien vidám, de mégis nőies...

A bejegyzés trackback címe:

https://etaska.blog.hu/api/trackback/id/tr7412659025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása