E-táska blog

E-táska blog

5 tanács a bőröndválasztáshoz – Fogadd meg tanácsainkat, hogy ne nyúlj mellé!

2017. július 24. - Etaska.hu

Drága mulatság lehet az utolsó pillanatban bőröndöt vásárolni, hiszen a döntés előtt jó pár szempontot kell figyelembe venned. Bejegyzésünkben hasznos tanácsokkal látunk el, hogy biztosan a számodra ideális terméket válaszd.

43023012_l.jpg

 

  1. A méret

A mai világban, amelyben a hatalmas távolságokat repülőgépekkel hidaljuk át, megjelent egy új szempont a bőröndvásárláskor: a méret.

 

A 60 literes nagy táskákba például kb. 20 kg fér, ez pedig az Easyjet gépeknél elfogadható súly.

 

Senki nem szeret azzal szembesülni a reptéren, hogy plusz költségekkel jár a csomagszállítás. Termékeink leírásában nem csupán a bőröndök méretét tüntetjük fel, hanem azt is, hogy mely légitársaság normáinak felel meg a poggyász.

 

  1. A strapabírás

A legjobb, ha a bőröndnek van tartása, ugyanakkor könnyű is. Figyelj oda az anyagokra! A polikarbonát például jó alapanyag lehet, ezt gyakran használják a bőröndök készítésekor. Az eredmény: olyan könnyű poggyász, amely nem törik el, viszont ha eldeformálódik, hamar visszanyeri eredeti formáját.

 

  1. A szállítás kényelme

A vásárlás előtt teszteld a fogantyút! Fontos, hogy a bőröndödet kényelmesen tudd szállítani. Figyelj oda arra, hogy a fogantyú ne legyen túl rövid, hiszen ez esetben kellemetlen lehet a reptéren sétálgatni egyik pontból a másikba.

A kényelemben a kerekeknek is nagy szerepet játszanak. Nem mindegy, hogy kétkerekű, esetleg négykerekű modellt választasz.

 

  1. A bőrönd belseje

Hány zsebet, cipzárt találsz a bőröndben? Hogyan kell beosztanod a helyet? Nézd meg alaposan a modell belsejét mielőtt döntenél!

 

  1. A dizájn

Természetesen szintén nem elhanyagolható, hogy a választott praktikus bőrönd mennyire tetszik neked. A szín, a forma szintén döntő fontosságú lehet.

Megvannak a szempontok, már csak egy dolgod van. Körülnézni és választani! A bőrönd mindig jól jön. Ne hagyd az utolsó pillanatra a vásárlást!

Ha kérdésed merülne fel, nyugodtan keress minket telefonos ügyfélszolgálatunkon!

A bejegyzés trackback címe:

https://etaska.blog.hu/api/trackback/id/tr8812659099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása