E-táska blog

E-táska blog

A táska az önkifejezés eszköze – Milyen táskát hordjon a vezető szerepet betöltő nő?

2017. július 20. - Etáska

Ha ránézel valakire az utcán, az első néhány pillanatban már kapsz egy képet (mely talán valós, talán nem) arról, hogy milyen is lehet az illető. Az öltözetünk, kiegészítőink beszélnek helyettünk, ezért nem mindegy, milyen darabokat választasz, és hogyan kombinálod őket.

37544219_l.jpg

Ha mindig ugyanazt a kiegészítőt használod, hibát követsz el. Mindig figyelembe kell venned, hogy hova készülsz, milyen alkalomra. Nem mindegy, milyen táskát viszel magaddal egy tárgyalásra, valamint érdemes figyelembe venni, hogy egy fekete elegáns táska furcsán mutat a strandon.

Világosnak kell lennie, hogy mit szeretnél sugallni. Fontos, hogy a különféle stílusú kiegészítőket ne kombináld egymással, hiszen az eredmény kiábrándító lehet!

Milyen a legjobb táska?

Erre nincs semmiféle szabály. Ha meg szeretnéd találni a számodra ideális darabot, vedd figyelembe tanácsainkat, de végül dönts saját ízlésvilágod szerint!

Például milyen az ideális táska egy vezető szerepet betöltő hölgy számára?

Az ilyen táskának egyszerűnek és nagyszerűnek kell lennie. Az egyszerű eleganciájával kell megfognia. Fontos, hogy jó minőségű legyen, hogy ne mutasson tökéletlenséget egyetlen részletében sem. Ami a színeket illeti, a fekete, a kék, a bézs és a fehér jó választás lehet.

A bőr anyag és a minél simább, homogénebb felület szintén eleganciáról, presztízsről árulkodik.

Egyáltalán nem szabály, hogy a táskának ugyanolyan színűnek kellene lennie, mint a ruhának. Ami azonban fontos, hogy a színek összhangban legyenek egymással. Ha a cipőd és a táskád ugyanolyan színű, nagyot nem hibázhatsz. Ugyanez a helyzet, ha a táska és a blúzod színe, valamint a cipőd és a szoknyád színe egyezik meg.

Akárhogy is döntesz, jól jegyezd meg: az ideális táska számodra az, amellyel jól érzed magad.

Nézz körül nálunk, hogy egymásra találjatok!

A bejegyzés trackback címe:

https://etaska.blog.hu/api/trackback/id/tr8412659075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása