E-táska blog

E-táska blog

Utazás?Kirándulás? Persze, hiszen van hozzá egy jó hátizsák

2017. december 01. - Etaska.hu

Szeret utazni vagy több napos túrára menni? Még nem találta meg hozzá a megfelelő táskát?

Akkor ajánlom figyelmébe az e-taska.hu kínálatát, melyben sok gurulós hátizsák várja leendő tulajdonosát. Ez a fajta hátitáska megkönnyíti az olyan helyváltoztatást, melyhez célszerű a ruháinkat magunkkal vinni. 

 240_f_78516180_vyaefyolywnngwgxscf6duwc3shf2hzo.jpg

Kínálatunkban megtalálható ez a különleges szürke színű gurulós hátizsák. Kialakítása lehetővé teszi, hogy laptopunkat is magunkkal vihessük. 

 Méretileg van kisebb, nagyobb, keskenyebb, szélesebb, de abban mindegyik megegyezik, hogy kialakításában praktikus. Ha a különleges színeknél járunk, akkor ajánlom figyelmébe ezt a kék színű nagyobb, de még mindig nem a legnagyobb méretű túrahátizsákot. 

Ha valaki ezektől is nagyobb méretű túrahátizsákot keres, neki sem kell kétségbe esni, mert az e-táskánál azt is megtalálja, szép fekete színben is. 

 Az ilyen hátizsákok nagy előnye még, hogy egy teleszkópos fogantyú és két darab kereke segítségével húzhatjuk is ha már kicsit nehezen bírjuk, hogy a hátunkon vigyük.

De a gyártók a gyerekekre is gondoltak. Megalkották a számukra megfelelő gurulós hátizsákot, mellyel próbálják mentesíteni a gyerkőcöket attól, hogy ha nem szükséges, akkor ne cipeljenek a hátukon több kiló könyvet. Nekik fejlesztették ki például ezt a vidám mesefigurás hátizsákot, mely húzható is. 

Az esetleges rossz időjárás se vegye kedvüket a kirándulástól, utazástól. A kikapcsolódás feltöltődést eredményez, mely javíthat akár egészségi állapotán is. Kellemes utazást kívánunk

A bejegyzés trackback címe:

https://etaska.blog.hu/api/trackback/id/tr6313403251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása