E-táska blog

E-táska blog

Rostbőr táskák között barangolva

2017. október 13. - Etaska.hu

Gyakran teszik fel a táskát vásárlók az eladóknak azt a kérdést, amikor azok kínálják a különféle termékeket, hogy rostbőőőr? Az meg mi? Műbőr? Bőr? Barangoljunk kicsit most ebben az útvesztőben...

be298a8603b4f885092163be5f36a1db_1.jpg

 

A rostbőr, gyakorlatilag újrahasznosított bőr, egyéb anyagokkal kombinálva. Szoktuk kevert bőrnek is nevezni. Azokat a valódi bőr darabokat szedik rostjukra, amiket már nem használnak fel a gyártás során, s ezeket műbőrrel keverik-, majd préselik össze. 

De hogy néz ez ki, milyen a tapintása? Ránézésre is és tapintásra is bőr hatást keltenek, látszik rajtuk, hogy nem silány minőségű táskák. A táska súlya könnyebb, mint a teljes bőr táskáké, anyaga nem kényes, könnyen tisztítható, nem sérülékeny.

Tartósak e az ilyen táskák? Igen, határozottan és egyértelműen kijelenthető, hogy tartósak. A visszajelzések mindig pozitívak, nagyon kedvelt lett a táska piacon az utóbbi évek alatt a rostbőr táska. Az ár sem elhanyagolható a pozitív felsorolásból, hiszen egy rostbőr táska jóval olcsóbb, mint valódi bőr társaik. Azt szoktam mondani, hogy a bőr és műbőr között helyezkedik el az ártáblán. 

86aee16fe9132b78c2f5892d9d653ce9.jpg

Milyen táskák készülnek rostbőrből? Nos, a paletta igencsak széles, nők is és férfiak is rengeteg táska közül válogathatnak. Például ez a kis női oldaltáska a Karen kínálatában érhető el, ez a férfi aktatáska pedig szintén a Karen márka egyik darabja. Gyönyörű női, őszi hátizsákokat készített a Chiara gyár is. Találunk hétköznapi és elegáns táskákat, borítéktáskákat, lezser, pakolós, konszolidált táskákat és a listát nagyon nagyon sokáig lehetne még folytatni. 

Én személy szerint több szempontból kedvelem a rostbőr táskákat, de a legelső helyen az újrahasznosítás áll, hiszen bőven van mit felhasználnunk anélkül, hogy újabb és újabb termelésbe kezdenénk, ezzel megóvva egyetlen életterünket, a Földünket!

e7c0b537141e7949cb0386e47107f2e3.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://etaska.blog.hu/api/trackback/id/tr3412965867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása