E-táska blog

E-táska blog

Férfiak az övek útvesztőjében

2017. szeptember 22. - Etaska.hu

Előfordult már Önökkel, hogy bementek az üzletbe nadrágszíjat venni, és a segítőkész eladó első kérdése az volt, hogy hány centiméteres legyen? S erre azt a választ tudta adni, hogy "Rám való". Akkor most itt talál egy kis segítséget, hogy ne vesszen el a legközelebbi vásárlásnál. 

 240_f_61005957_p5mihexlbej0guqt69cezmyd78moosi3.jpg

A férfiak egy része nem visel övet, egy másik rész pedig már csak akkor szerez be egy alap darabot, amikor az előző már teljesen felmondta a szolgálatot. Az egyik ilyen darab például ez a farmerokhoz való fekete öv. 

Az öv azon kívül, hogy hasznos segítséget nyújt a nadrág megtartásához, segíthet stílusunk kialakításában is. 

Az övek méretét a gyártók centiméterben adják meg, nagyon ritka esetben méretezik úgy, mint a ruhákat (s,m,l,xl,xxl). A feltüntetett centiméter az övcsat felőli kezdet és a középső lyuk közötti távolság. De az E-táska üzletben az Önök megsegítésére feltüntetésre kerül az öv teljes hossza is (de ebben nincs benne a csat nagysága). Nézzük a következő példát rá: ennél a valódi bőr övnél a gyártó feltüntetett mérete 125 cm, a teljes hossza 137,5 cm. 

A szövet - vagy öltönynadrághoz célszerű 2,5 - 3,5 cm széles övet választani mert akkor biztos, hogy minden elegáns nadrágba belefér, és nem lesz széles a szíj. Ez a Calvin Klein valódi bőr öv minden feltételnek megfelel és nem utolsó sorban igen elegáns a visszafogott csatjával. 

Természetesen a színkódnak nem kell teljesen egyeznie, de arra célszerű figyelni, hogy passzoljon a cipőhöz, és kerüljük az óriási csatok viselését. 

Remélem ezzel egy kis segítséget kaptak az öv vásárláshoz, és nem fognak úgy nekiindulni, hogy "mindegy milyen csak kell egy" !

A bejegyzés trackback címe:

https://etaska.blog.hu/api/trackback/id/tr2112868642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása