E-táska blog

E-táska blog

Miért válasszunk bőr hátizsákot

2017. szeptember 15. - Etaska.hu

1998, 2001, 2007? Mindegy melyik év a hátizsákok éve a divattervezők szerint, szerintem viszont ez minden idők legkényelmesebb, legpraktikusabb táska viselete.

257271-372x558-lo.jpg

 

Nemek, korosztályok? Szintén totálisan mindegy melyik halmazról van szó, hátizsákot hordhat egy óvodás, egy nyugdíjas turista, egy anyuka, egy munkába járó férfi, egy busszal, villamossal, vagy kerékpárral közlekedő személy.

Egy bőr hátizsák lehet elegáns, lehet extravagáns, lehet lezser, lehet mutatós, lehet letisztult klasszikus. Nincs helyzet, amikor ne viselhetnéd. 

Praktikussági okokból is első helyen áll. Miért ne tennéd szabaddá mindkét kezed egy rohanó városban, ahol minden percben kezünkben van telefonunk. 

 

bor-hatizsak.jpg

Ha meghoztam a kedvét a hátizsák használatot illetően, csemegézzen a www.etaska.hu oldalon, ahol biztosan beleszeret valamelyik klassz, jópofa, kényelmes táskába :) 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://etaska.blog.hu/api/trackback/id/tr3012830430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása