E-táska blog

E-táska blog

Így tisztítsd bőröndödet anélkül, hogy ártanál neki – A hazatérés utáni első teendő

2017. augusztus 28. - Etáska

Miután hazaérsz a jól megérdemelt nyaralásból, visszacsöppensz a valóságba, és sajnos azonnal észreveszed, hogy a való világban a lazításra kevesebb időd jut. Kezdheted a bőrönd kipakolását, a cuccaid rendezgetését és újra utazásra késszé kell varázsolnod az utazótáskádat.

25395777_l.jpg

 

Hogyan kell egy bőröndöt tisztítani? Ehhez az első lépés teljesen kiüríteni, alaposan nézd meg, hogy egyetlen eldugott zsebben sem maradt semmi. Ha repülőgéppel utaztál, akkor a reptéren ráragasztott matricáktól is jobb lesz megválnod. Nem érdemes gyűjtögetni őket, már csak azért sem, mert ha legközelebb repülőgéppel utazol, bizony zavaró lehet.

Ha mindezzel megvagy, jöhet a bőrönd belsejének a kitisztítása. Ehhez egy porszívó tökéletes eszköz, így tökéletesen eltávolíthatod belőle a homokot, vagy akármilyen egyéb szennyeződést.

Ami a bőrönd külsejének tisztítását illeti, ha a csomagod kemény, polikarbonátból vagy polipropilénből készült, egy nedves ruhára lesz szükséged. Egy kis szappanos vízzel átmoshatod, majd egy száraz kendővel megszáríthatod, hogy a szappan ne hagyjon nyomot.

Ha puha, szövet bőröndöd van, akkor egy kis kefére lesz szükséged, amellyel könnyedén kiszedheted a táskádból az út során felhalmozott szennyeződéseket. Ha makacs folttal találod magad szembe, ugyanúgy alkalmazhatod a korábban leírt szappanos vizes technikát. Fontos, hogy amikor végeztél, töröld szárazra a felületet, és szárítsd meg hajszárítóval. Így elkerülheted a táskád színvesztését.

Még nincs utazótáskád, de utazni készülsz? Eldöntötted már, hogy puha, esetleg kemény modellt szeretnél? A tisztításra már tudod, hogyan ügyelj. Ha segítségre van szükséged, fordulj hozzánk bizalommal. Segítünk kiválasztani számodra a hozzád legjobban illő táskát.

A bejegyzés trackback címe:

https://etaska.blog.hu/api/trackback/id/tr9312728428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása