E-táska blog

E-táska blog

Melyik hátizsákot válasszam? Melyik az ideális iskolába, vagy biciklizéshez, kiránduláshoz

2017. augusztus 25. - Etaska.hu

Mai rohanó világunkban jót tesz egy kis kikapcsolódás a szabadban. De egy rosszul megválasztott táska bizony megkeserítheti a nyugodt pihenést vagy a sportolást. A dolgos hétköznapokban bizony nem árt gyermekeink egészséges testi fejlődése érdekében megfelelő iskolatáskát választani. Ezekhez következik néhány hasznos tipp

 eatpak_bakpack.jpg

Érdemes alaposan átgondolni a legfőbb szempontokat, hiszen ez sokat segíthet a megfelelő iskolatáska kiválasztásában, főleg az első és második osztályosoknál. A legfontosabb szempontok, hogy:

 Legyen gerincbarát ergonomikus kialakítású. Párnázata szellőző, így elkerülhető az izzasztó, kellemetlen viselet. Vállpánja legyen puhán párnázott és széles, súlya könnyű. Megerősített alsó panel az optimális stabilitásért, mint például ez a vidám Disney mintás iskolatáska

Tizenéves kor elején amikor már a fiatal tinédzserek szeretik követni a divatot, akkor is érdemes felhívni a figyelmüket, hogy mit érdemes figyelembe venni ahhoz, hogy a későbbiekben elkerülje az esetleges gerincferdülés kialakulását. Szerencsére már kaphatóak olyan hátitáskák, melyek az egészségmegőrzéséhez is hozzájárulnak, de divatosak is.Célszerű ha a hátoldala párnázott, valamint mellkason összekapcsolható pánttal rendelkezik. Így tehermentesíti a hátat. Vállpántja legyen minél szélesebb és párnázottabb. Az sem hátrány ha több rekeszből áll, így segíti az ideális súlyeloszlást.

Milyen hátizsákot vigyek ha biciklizni, kirándulni megy a család?

Egyre többen pattannak nyeregbe ha az időjárás lehetővé teszi. Ez mind városi közlekedés szempontjából, mind a szabadidő eltöltésére alkalmas és egészséges tevékenység. Ehhez minden esetben célszerű hátizsákot választani és azzal útnak indulni, mert így nem kell attól tartanunk, hogy lecsúszik a vállról a táska, vagy a kormányra akasztva felborítja a kétkerekűt.

A mai modern világban szerencsére már létezik csinos, nőies és egyben praktikus  bőr hátitáska, mely tökéletesen megfelel bármilyen szabadidős tevékenységhez, de mindennapi használatra is alkalmas. Így két kezünk mindig szabadon van. 

Ha ezeket a szempontokat figyelembe vesszük, elkerülhetünk néhány kellemetlen élményt és hátfájást a nap végére

A bejegyzés trackback címe:

https://etaska.blog.hu/api/trackback/id/tr7212759566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása